Roel Biemold heeft van jongs af aan interesse in mechaniek en in het tekenen en creëren van objecten. De drang om de werking van apparaten en systemen te begrijpen blijft tot op heden één van zijn grote drijfveren.

Via zijn opleiding theatertechniek in Zwolle is Roel in aanraking gekomen met een vakgebied dat aansluit op zijn interesses in techniek, beeld en muziek. Roel wordt graag uitgedaagd in het vinden van creatieve oplossingen voor technische problemen.

Zijn werkzaamheden omvatten afgelopen jaren het belichten en technisch produceren van theatertours in samenwerkingen met artiesten zoals Hella en Freek De Jonge, Paul Groot, Sanne Wallis de Vries, Jenny Arean en Liesbeth List.

Recentere werkzaamheden omvatten onder andere het programmeren en adviseren van licht- en videotechniek voor de live show van Dreamworks’ Madagascar in Azië en het Midden-Oosten, en het belichten en programmeren van exposities in het Stedelijk Museum Amsterdam.

Hiernaast is Roel gespecialiseerd in het tekenen en visualiseren in 3D-belichtingssoftware WYSIWYG, en heeft hij grondige kennis van datadistributie en netwerktechniek (CISCO certified).
Neem contact op

 

Recente projecten van Roel