Vakbeurs CUE 2020 Rotterdam Ahoy

De Theatermachine was aanwezig op CUE 2020. De 17e editie van CUE, de vakbeurs voor evenement-, installatie- en entertainmenttechnologie vond plaats van 13 tot en met 15 januari 2020 in Rotterdam Ahoy.

In samenwerking met Share Knowledge Now was de Theatermachine aanwezig op de stand om uitleg te geven over lopende projecten waar aan gewerkt wordt en reeds afgeronde projecten. Het delen van kennis, gebruik makend van een groot netwerk aan professionals, is één van de kernwaarden van zowel de Theatermachine als Share Knowledge Now. Vandaar dat we op projectbasis regelmatig samenwerken.

Voorbeelden van succesvolle samenwerkingen zijn onze adviezen bij de vervanging van dimmerinstallatie, lichtbesturing en bijbehorende infrastructuur voor Theater Carré in Amsterdam en het mede ontwerpen van functionele en theatrale verlichting voor de revitalisatie van Theaterhotel De Oranjerie in Roermond. Voor dit laatste project hebben we – in samenwerking met GGH Architecten – een zeer gedetailleerde 3D visualisatie gecreëerd, die op de beursvloer in Rotterdam Ahoy in Virtual Reality gepresenteerd is.

Wij bedanken Ron Zevenhoven en Agnes Hofstee van Share Knowledge Now voor hun uitnodiging en de gastvrijheid.