Mike is lichtontwerper voor theater, concerten, evenementen, tv-opnames, musea en architectuur. Zijn carrière begon als technicus in Schouwburg Amstelveen. Na een aantal jaar koos hij voor een bestaan als freelance lichttechnicus bij een aantal reizende gezelschappen. Als technisch producent heeft hij voor verscheidene film- en muziekfestivals gewerkt.

Mike werkt onder andere voor IDFA, Share Knowledge Now, Koninklijk Theater Carré, Nederlands Blazers Ensemble, Koninklijk Concertgebouworkest, Rotterdams Philharmonisch Orkest, Nationale Opera & Ballet, de Nederlandse Reisopera, Stage Entertainment (De Tweeling, Shrek de Musical, Flashdance), Freek en Hella de Jonge, Bert Visscher, Van der Laan en Woe, Bunker Theaterzaken, BNNVARA, Stedelijk Museum en EYE filmmuseum.

Mike heeft veel grote theatervoorstellingen en evenementen belicht en/of geprogrammeerd. Ook heeft hij licht- en video-ontwerpen gemaakt voor een aantal toerende voorstellingen. Daarnaast heeft hij diverse tv-opnames belicht; zowel opnames van bestaande theaterprogramma’s, als opnames specifiek gemaakt voor tv. Tevens geeft Mike advies bij de installatie van nieuwe lichtsystemen. De laatste jaren is hij regelmatig in de museale belichting te vinden. Zijn kwalificaties omvatten technische productie, programmeren en bedienen van lichtcomputers, systeemtechniek, videotechniek en mediaservers. Als instructeur verzorgt hij training op meerdere lichtcomputer-platforms.
Neem contact op

Recente projecten van Mike